d
Follow us
Procedura Simplificata Recunoastere Invinuire Alcool la Volan, Recunoasterea Invinuirii in Instanta, Acord de Recunoastere a Vinovatiei Alcoolemie la Volan

Am aflat că sunt judecat pe data de 11 mai pentru alcoolemie la volan. Mă puteți ajuta?

Buna ziua! În ianuarie 2022 am rămas fără permis pentru accident + alcool în București, sector 3. Accidentul a fost doar cu pagube materiale.

Am fost plecat de la adresă de reședintă, iar scrisorile de la judecatorie au fost ridicate de familie, dar nu deschise.

Ideea este că sunt judecat pe data de 11 mai, la ora 9:00 dimineața, și pentru asta am nevoie de un avocat care sa meargă cu mine. Înteleg ca nu este timp de facut altceva.

Ati putea sa ma ajutati in aceasta situatie?

Va multumesc!

 

Întrebare adresată de S. Răduțoiu

 

Bună ziua, domnule Răduțoiu! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în infracțiuni rutiere, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.