d
Follow us

Am condus cu 1,34 în etilotest.

Bună ziua!

Acum puțin timp am decis împreuna cu soția mea să mergem în centrul orașului pentru a ne bucura de aniversarea de 10 ani. Am consumat alcool și am decis că este în regulă să conduc până acasă. Am fost oprit de un echipaj al poliției și în urma testului etilotest a reieșit o alcoolemie de 1,34.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou, în cadrul unei întâlniri. Ce se poate întâmpla cu dreptul meu de a conduce?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

Până la întâlnirea ce urmează a avea loc, arătăm următoarele:

Dacă la 1,34 în fiolă problema dumneavoastră constă în ce se întâmplă cu permisul și dacă își dă seama judecătorul de îngrijorarea asta a dumneavoastră, nu numai că vă va condamna la închisoare cu suspendare, dar vă va aplica și o interdicție suplimentară de a conduce. Deci la 1,34 în fiolă este posibil să aveți în sânge peste 2,6, dacă nu chiar 3.

Cu un dosar făcut perfect, soluția a fost 10 luni de închisoare cu suspendare, fără nicio interdicție de a conduce. Deci în cazul dumneavoastră clar va fi închisoare cu suspendare. Întrebarea este cât anume și dacă aplică ori nu interdicție de a conduce. Aici depinde de strategia de apărare a avocatului dumneavoastră.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.