d
Follow us

Am condus sub influența alcoolului și am fost victima abuzului poliției. Mă puteți ajuta?

Buna ziua!

Am petrecut Paștele în Sinaia împreună cu familia și un amic. Masa festivă a avut loc în alt corp decât cazarea. După consumul de vin, m-am urcat în mașină împreună cu amicul meu care de asemenea consumase alcool. La scurt timp vedem mașina de poliție, așadar am oprit și ne-am dat jos. Polițiștii au început să lumineze mașina și ne-au văzut în cele din urmă. Ne-au cerut să ne legitimăm și să face test cu etilotest. Am refuzat, dar au început aplicarea violenței fizice pentru a ne pune cătușele și a căuta cheia mașinii.

Am mers la spital și am cerut un încărcător pentru a vorbi cu familia, telefonul fiin descărcat. Nu mi s-a oferit, moment în care am intrat în panică și am cerut să mi se ia tensiunea. La scurt timp am părăsit spitalul, și mi s-a spus că dacă voi recunoaște că eu am condus, scap cu un avertisment. Ne-am întors la spital unde am refuzat prelevarea probelor deoarece eram pe jos, pe domeniul public. Apoi, m-au băgat într-o cameră  unde era depozitat gunoi  pentru a-mi lua amprente mie și amicului meu. Acesta din urmă a declarat că eu am condus. Agenții s-au dus la cazare undemi-au luat soția însărcinată și fiica pentru a le lua amprente. Aproape de miezul nopții ne-au dat drumul.

Mă puteți ajuta?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.