d
Follow us
AvoAlcool.ro ✔️ Prima Abatere Alcool la Volan, Am condus in stare de ebrietate, Avocat Bauturi Alcoolice la Volan, Dosar penal pentru bauturi alcoolice la volan

Am fost depistat cu 1 mg/ litru alcool pur în aerul expirat și mi s-a deschis dosar penal. Mă puteți ajuta?

Bună ziua! Ieri, 24 decembrie, în contextul unei întrevederi cu prietenii, am consumat aproximativ 2 litri de vin, după care am plecat spre casă. În jurul orei 9 seara am fost oprit de către un echipaj de poliție în București, zona Universitate, și depistat cu 1 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

Am fost condus la INML unde a fost necesar să stau până în jurul orei 2 dimineață, după care la brigada rutieră din Udriște unde am refuzat să dau declarație. Abia la ora 4 dimineață am putut pleca spre casă.

De la INML nu mi-au comunicat ce concentrație de alcool aveam în sânge. Mi s-a spus că organele de poliție îmi vor comunica.

Organele de poliție mi-au spus că mi-au deschis dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și m-au îndrumat să îmi caut un avocat.

Va rog să îmi spuneți dacă putem stabili o întâlnire și prelua cazul meu.

 

Întrebare adresată de N. Iordan

Bună ziua, domnule Iordan! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în legislația circulației pe drumurile publice, respectiv alcoolemie la volan, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

Până să ne cunoaștem, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica explicăm legislația, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.