d
Follow us

Am fost prins cu 0,6 alcoolemie.Ce e de făcut?

Buna ziua!

Am fost oprit în apropierea casei de un echipaj de poliție ce efectua un control de rutină. Mi s-a pus etilotestul de une a reieșit 0,6 alcoolemie. Am fost la recoltarea probelor biologice. Au trecut 3 luni, dar nu am primit niciun răspuns în ceea ce privește rezultatele acestora. Până la acest incident, nu am mai avut vreo abatere rutieră.

LA ce să mă aștept și ce e de făcut? Vă rog să îndrăznesc că întreb dacă putem stabili o întâlnire în cadrul căreia să îmi găsesc răspunsuri la aceste întrebări.

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către  platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.