d
Follow us

Am fost prins băut la volan.

Buna ziua!

Acum ceva timp am încercat să ajung cu mașina până la cel mai apropiat magazin. Înainte de a mă urca la volan am consumat alcool. Am fost oprit de poliție și a reieșit o alcoolemie de  0,69  pe etilotest și 1,3 la prima probă de sânge. Dosarul a mers bine, am primit  de ispășit ore în folosul comunității. Acum o lună am primit rechizitoriul acasă cu număr de înregistrare.

În cat timp îmi va ajunge dosarul la judecător? Sunt interesant în a colabora  cu dumneavoastră pentru a mă reprezenta.

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de V. Calina

 

Bună ziua, domnule Călina! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.