d
Follow us

Am fost prins sub influența alcoolului la volan cu permis de UK. Ce să fac?

Buna ziua!

Anul acesta în august am fost oprit de poliție în Constanța. Fiind noapte, era un control de rutină și mi s-a spus că îmi vor face un alcool test. Mi-a ieșit  0.65 în aerul expirat. Apoi, trebuia să mergem la INML, dar am refuzat recoltarea probelor de sânge. Poliția mi-a reținut permisul de conducere.

Permisul meu este  luat în Marea Britanie.

Acum am fost chemat la secție pentru a da o declarație.

La ce să mă aștept? M-ar ajuta un avocat? Dacă da, pot să iau legătura cu dumneavoastră?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți putea stabili ce variante aveți și care sunt favorabile dumneavoastră.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.