d
Follow us

Am fost reclamat că am condus băut. Ce să fac?

Buna ziua!

Am consumat alcool apoi am condus. Am fost dat în primire prin apel la 112 de către cumnata mea. Sunt într-un proces de succesiune cu aceasta, iar în acea zi ,17 noiembrie, primisem răspunsul la proces care s-a dovedit a fi favorabil pentru mine și de aici si apelul la 112. Nu am primit rezultatul la testele de sânge nici acum. Am avut alcoolemie 0,64.

Ce mă sfătuiți să fac ?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de Popescu

 

Bună ziua, domnule Popescu! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.