d
Follow us

Am pornit mașina sub influența alcoolului în parcare. Mă puteți ajuta?

Buna ziua!

Am fost prins cu alcool la volan, eu nu am ieșit pe drumul public, ci eram într-o parcare amenajată.

Polițistul comunitar a venit în timp ce porneam mașina pentru aerul condiționat deoarece, vară fiind, era foarte cald și riscam să rămân în stare de inconștiență.

În dovadă scrie că eram pe drumul public. A trecut un an și încă nu am primit un răspuns, dar aș vrea să mă reprezinte un avocat.

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua, ! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.