d
Follow us

Am recunoscut fapta

Bună ziua!

În urmă cu 2 ani am fost prins conducând sub influenta băuturilor alcoolice undeva în Botoșani. Mi s-a făcut etilotest, rezultatul fiind de 0.41, iar in sânge de 1.03 respectiv 0.85.
În urmă cu 8 luni am optat pentru recunoașterea vinovăției, polițistul care se ocupa de dosar l-a trimis către Parchet, spunându-mi că o să fiu contactat. Cu toate acestea, până in momentul de fata nu s-a întâmplat asta.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Ce alternative am si care ar fi costul?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Alcool la volan 2023„, am arătat, pas cu pas,cum se aplică noua reglementare. Mai mult decât atât, în articolul „Ai fost prins beat la volan?” am arătat la ce trebuie să se aștepte șoferii care au riscat și au urcat băuți la volan.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.