d
Follow us

Am refuzat să opresc la semnalele polițistului

Bună ziua!

Duminica seara am consumat băuturi alcoolice și m-am urcat la volan. M-a oprit poliția, dar eu nu am oprit, ci am continuat să merg cam doi kilometri. Când am oprit, mi s-a pus etilotestul și am avut 0,54 alcool in aerul expirat.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Ce voi păți?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „„Anularea permisului de conducere””, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se des poate anula permisul. Mai mult decât atât, în articolul „Am condus sub influența alcoolului, dar sub limita prevăzută la art. 336″” am arătat care sunt soluțiile și riscurile asumate de șoferii ce se urcă băuți la volan.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.