d
Follow us

Am șanse să îmi recuperez permisul?

Bună ziua!

Lucrez în construcții. Într-o zi, un coleg și-a aniversat ziua la locul de muncă. După ce am consumat o  cantitate de alcool, m-am urcat la volan pentru a merge acasă.
Am fost oprit și prins cu 0,57 in fiolă 0,93 prima probă a doua probă 0.74, iar procurorul a solicitat recalcularea probelor și a rezultat 1,15. Menționez că am cazierul curat.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Am șanse să îmi recuperez permisul?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Toate procesele penale pentru alcoolemie la volan pot fi deschise.”, am vorbit despre prescripția faptei penale. Mai mult decât atât, în articolul „Amânarea pedepsei pentru alcool la volan” am arătat care cum puteți obține o hotărâre de amânare a aplicării pedepsei.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.