d
Follow us

Când este testarea un abuz?

Bună ziua!

Eram la cafea, mașina mea fiind parcată. Un individ, începător, a dat cu spatele mi-a lovit-o, apoi a fugit. Am sunat la Poliție. Un echipaj a ajuns în aproximativ 15 minute și am fost chemat la secție împreună cu ei. Mi s-a făcut DrugTest și am ieșit pozitiv la amfetamină. Drept consecință, mi-a fost luat permisul.

Încă din 2016 eu iau tratament deoarece am avut comoție cerebrală. Polițiștii au spus că nu au ce să îmi facă. Procurorii spun că a fost un abuz să mă testeze.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Ce se poate întâmpla?

Vă mulțumesc!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, puteți consulta o întrebare ce v-ar putea fi de folos  „Pot să influențeze medicamentele alcoolemia?„. Mai mult decât atât, în articolul „Ai fost depistat cu alcool la volan?”am explicat de ce un avocat este esențial.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.