d
Follow us

Când pot începe școala de șoferi?

Bună ziua!

Sunt student și stau la cămin. Într-o seară s-a dat petrecere în cămin și am consumat alcool, fără să mă gândesc că trebuie să plec cu mașina.Am fost prins beat la volan de către organele de Poliție, am fost judecat și am primit amendă penală și niște cheltuieli de judecată, dar nu scrie nimic de cat ar trebui sa nu mai conduc.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Când pot începe școala de șoferi?

Vă mulțumesc!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, puteți consulta o întrebare ce v-ar putea fi de folos  „Pot face școala de șoferi după începerea pedepsei?„. Mai mult decât atât, în articolul „Am condus sub influența băuturilor alcoolice, însă sub limita de la art. 336” am arătat amănunțit ce riscă șoferi care, deși nu depășesc această limită, se urcă băuți la volan.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.