d
Follow us

Când pot să redobândesc permisul anulat?

Bună ziua!

În 2020 am produs un accident care s-a soldat cu o victimă (respectivul a spus că îl doare clavicula și automat mi l-am pus ca victima) și alcoolemie. Am început să fiu judecat în 2023 și hotărârea a venit pe 27.03.2023 cu următoarele: 10 luni cu închisoare, 2 ani de supraveghere și 60 zile munca in folosul comunității plus o înștiințare acasă, de la Poliția Rutieră, cum că dreptul de conducere mi-a fost anulat începând cu data de 12.04.2023.
Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Când pot să îl redobândesc?

Vă mulțumesc!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, puteți consulta o întrebare ce v-ar putea fi de folos  „Când pot începe școala de șoferi?„. Mai mult decât atât, în articolul „Fără permis pe viața”am explicat sancțiunea aplicabilă celor ce, băuți sau drogați fiind, provoacă un accident mortal.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.