d
Follow us

Care ar fi ea mai scurtă perioadă de luare a permisului?

Bună ziua!

În seara de 23.12.2023 pe la ora 1 noaptea, am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere din Miercurea-Ciuc, în centrul orașului. Eu am condus cu o viteză maximă de 30km/h , iar în dreapta era un prieten de-ai  mei.
Am băut la un local cam 6-7 beri in seara aia și am urcat la volan. În etilotest aveam 0.72 și am fost dus la recoltarea probelor de sânge unde mi-au fost luate două probe. Am declarat că voiam să ajung acasă, mai având doar un kilometru.
Înca nu am primit oficial al testului de la sânge, dar din anumite cunoștințe, am aflat că ar fi triplu față de cel din aer.
Am carnet de conducere din 2008, iar până în 23.12.2023 am primit  doar două puncte pentru centrura de siguranță. Nu am avut nici o problema cu poliția nici data, nici măcar pentru viteză.
Sunt un om politicos, însurat, am doi copii, am carnet de munca, dețin două firme și am două angajate, taxele plătite la zi și la firma și ca persoana fizica.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou, în cadrul unei întâlniri. Care ar fi ea mai scurtă perioadă de luare a permisului?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.