d
Follow us

Ce acoperă asigurarea?

Bună ziua!

Acum aproximativ un an am făcut un accident în care am avariat 3 mașini ce staționau. Accidentul a fost produs în Prahova, Tărgușoru Vechi. A fost Poliția mi-au făcut alcool test, ieșit alcoolemie de 0.64, am fost dus pentru test de sânge și testul a ieșit ulterior cu 1.72. Am fost anunțat de Poliție că au înaintat dosar penal. Este prima oară când mi se întâmplă să mă urc la volan băut (din prostie, nu știu ce aveam in cap, sunt și operat la cap am și un copil bolnav, nu știu de ce m-am urcat la volan pentru a mă întoarce acasă), aveam cazierul curat fără alte accidente sau probleme.

Asigurarea Rca Allianz Țiriac acoperă daunele? Am citit la ei pe site conform legii,
132/2017 aliniat 3 punct E, că ar trebui sa acopere, dar unde, la excluderi, apare și că la acte intenționate si alte încălcări nu sunt cuprinse si nu se acorda despăgubiri?

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri.

Vă mulțumesc!

 

Întrebare adresată de George C.

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, puteți consulta o întrebare ce v-ar putea fi de folos  „Când e contravenție și când e dosar penal?„. Mai mult decât atât, în articolul „Prima abatere cu alcool la volan”  în care am arătat pas cu pas cum să te pregătești dacă ai dosar penal.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.