d
Follow us

Ce sancțiuni riscă un cadru militar ce conduce sub influența alcoolului?

Bună ziua!

Sunt cadru militar de câțiva ani. Doar ce mă urcasem în mașină și am fost oprit  în fața casei de un echipaj de poliție. A ieșit în aerul expirat o alcoolemie de  0,80,1,56 la prima proba de sânge ,1,32 a doua probă.

La ce să mă aștept? Îmi puteți prelua cazul? Aș fi interesat în stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații dumneavoastră.

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de A. Cojocaru

 

Bună ziua, domnule Cojocaru! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.