d
Follow us

Ce se întâmplă când sunt chemat la audieri?

Bună ziua!

 Am 2 ani și 5 luni de când am săvârșit fapta și nu am fost chemat la audieri.

Pe 11 septembrie sunt chemat.  Menționez că am avut 1,10 g/l alcool în sânge la prima probă.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou, în cadrul unei întâlniri. Mi se mai poate da permisul înapoi?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

Până la întâlnirea ce urmează a avea loc, arătăm următoarele:

Să știti că 2 ani 5 luni s-au scurs degeaba. Dosarul a stat la sertar. Abia acum începe. V-au chemat la prima audiere. Deci acum vă aduce la cunoștință calitatea de suspect. Urmează inculpat, moment în care vă cheamă la o altă declarație. După aceea trebuie să facă polițistul referat de trimitere în judecată și abia atunci merge dosarul la procuror. Nu mai zic cât durează până ajunge la judecător.

În fine. Da, cu o apărare bună din partea avocatului, la alcoolemia asta, puteți obține amânarea aplicării pedepsei și puteți obține permisul înapoi.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.