d
Follow us

Cum îmi pot lua permisul înapoi?

Bună ziua!

În data de 25 decembrie 2022 am făcut un accident rutier cu mașina proprie pe teritoriul României. Am intrat într-o casă având o alcoolemie de 0,89 în etilotest, iar în prima probă biologică, 2,34. Menționez că permisul meu de conducere este dobândit în Germania și că pagubele au fost reparate. Dacă fac o cerere către inspectoratul de Poliție unde se află permisul meu de conducere de aproape un an de zile mi se poate da permisul înapoi ?

Dacă fac o cerere către Inspectoratul de Poliție unde se află permisul meu de conducere de aproape un an, mi se poate da înapoi ? Sunt interesat în stabilirea unei întâlniri în urma căreia să fiu sfătuit ce strebuie să fac.

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de A. Cojocaru

 

Bună ziua, domnule Cojocaru! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.