d
Follow us

Cum poți obține amânarea pedepsei?

Bună ziua!

Am fost oprit de către poliție în data de 19 august 2023. Am fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 0.75. Ulterior, am fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge. Menționez că în tot acest timp am fost cooperant. În urma testului, mi-a fost reținut permisul de conducere.

Menționez ca sunt la prima abatere în cei 10 ani de când dețin permis de conducere, neavând niciodată probleme cu legea.Sunt inginer mecanic (navigator) , asta în cazul în care contează în speță ocupația mea.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou, în cadrul unei întâlniri. Aș putea oare să obțin amânarea aplicării pedepsei ? Cum pot programa o întrevedere cu dumneavoastră?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.