d
Follow us

La ce să mă aștept când sunt prins băut la volan?

Buna ziua!

În dimineața de 6 noiembrie în urma unui control rutier am fost depistat cu 0,57 mg/l. Când conduceam mi-a explodat cauciucul pe spate și din acea explozie am intrat în șanțul de lingă carosabil. Mașina a fost blocata de un mal de pământ și  nu am mai putut pleca de acolo până când cineva în trecere a sunat la 112 și atunci au venit cei de la rutieră.
Dumnealor au venit sa constate ,le-am explicat ce s-a întâmplat și au zis ca procedura este să-mi facă și alcool testul. Eu am acceptat fără nici o ezitare știind că am băut câteva paharul de vișinata mult mai devreme  și seara târziu am plecat la drum, dar fără sa conștientizez. Vreau sa precizez ca nu au fost victime ,nici pagube materiale decât la mine.
Am mers la spital, iar ca să meargă mai repede analizele am plătit eu pe data de 15 noiembrie și acum aștept rezultatele.

La ce să mă aștept ?

Va mulțumesc anticipat!

 

Întrebare adresată de I. Luchian

 

Bună ziua, domnule Luchian! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Ai fost prins cu alcoolemie la volan? Află la ce trebuie să te aștepți!”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, în articolul „Află cum poți păstra permisul de conducere dacă ai fost prins cu alcoolemie la volan!” am arătat care sunt soluțiile prin care se poate păstra permisul de conducere și ce trebuie făcut pentru a obține acele soluții favorabile.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.