d
Follow us

Mi s-au administrat medicamente de SMURD, pot ele influența alcoolemia?

Bună ziua!

Pe data de 25 august m-am urcat la volan pe un drum comunal neiluminat pentru a duce mașina acasă. M-am răsturnat făra a avea pe altcineva în mașină și fără victime. La proba de sănge am avut 1.8 respectiv 1.7 , eu nu am putut sufla in fiola pentru că am fost transportat la spital pe Smurd mi s-au făcut mai multe injecții, respectiv mi s-a administrat Fentanil.

Lucrez în Jandarmerie. Mă judecă Parchetul Militar, dar  am dat doar o declarație în calitate de suspect pe 14 septembrie. De atunci nu am mai fost chemat, dar s-au solicitat atunci, 2 expertize. Una din ele să se vadă dacă mi-a fost influențată alcoolemia de  injecțiile si tratamentul de pe SMURD, iar dacă adevărat nu m-ar mai trimite în judecată deoarece nu ar puterea să stabilească alcoolemie.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. În cazul în care mă trimite în judecata este posibil sa obțin amânarea aplicării pedepsei? Pot rămâne în serviciu?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Fără permis pe viață”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan, pe noua propunere de lege. Mai mult decât atât, în articolul „Ești acuzat că ai condus fără permis?” am arătat care este ajutorul oferit de un avocat într-un astfel de proces.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.