d
Follow us

Pot merge eu după rezultatele de la INML?

Bună ziua!

Am fost oprit de Poliție conduceam sub influența alcoolului. După 10 luni mi se spune că nu au venit rezultatele la sânge, ele fiind plătite atunci imediat.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri.Eu aș putea cere la INML rezultatele?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

Până la întâlnirea ce urmează a avea loc, arătăm următoarele:

Teoria asta cu așteptăm să vină rezultatele, ele nu au ajuns, vă sun eu când ajung la dosar, este special concepută pentru a ține dosarul penal la sertar, adică a lăsa omul să aștepte până când ai chef, ca polițist, să te apuci de dosar sau, altfel spus, când consideri că l-ai lăsat suficient să aștepte având dreptul de a conduce suspendat. Referitor la întrebare – eu aș putea cere la INML rezultatele -, răspunsul este nu. Soferul nu poate obține buletinul de analiză toxicologică. El ajunge la dosarul penal în aproximativ o lună de zile din momentul în care sunt plătite. La prima audiere, când șoferului i se aduce la cunoștință calitatea de suspect, i se comunică informațiile din buletinul de analiză toxicologică, adică i se comunică alcoolemia.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Noua lege în materia conducerii sub influența alcoolului”, am arătat, pas cu pas, care sunt consecințele la care trebuie să se aștepte persoana care a fost depistată cu alcoolemie la volan și cum se derulează procesul penal. Mai mult decât atât, poți consulta și „Ți-a fost recoltată o probă de sânge?”.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.