d
Follow us

Sunt plecat din țară la soluționarea dosarului. Ce fac?

Bună ziua!

Am  un dosar de un an. Acum, am fost sunat pentru a mi se soluționa. Din păcate, eu sunt plecat în Germania și nu voi putea să fiu prezent.

Dosarul este unul de alcool la volan. Am avut 0.47 pe fiola. Am fost la INML, au ieșit rezultatele și au zis doar că este peste limita legală.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri. Ce pot face?

Va mulțumesc !

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În urma discuțiilor cu un avocat veți vedea ce este de făcut și la ce să vă așteptați.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, într-un articol publicat recent, intitulat „Fără permis pe viață”, am arătat noua propunere de lege, prin care șoferii prinși băuți sau drogați, care provoacă un accident mortal riscă să rămână fără permis pe viață. Mai mult decât atât, în articolul „Cât timp rămâne alcoolul în corp?” am arătat după ce interval de la consumul de alcool vă puteți urca în siguranță la volan.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.