d
Follow us

Trebuie să dau testul pentru a recupera permisul?

Bună ziua!

La mine este pentru prima oară cand pățesc asta. Mi-a fost suspendat carnetul din cauză că am băut de revelion și am fost oprit și testat cu alcooltestul. Mi-a fost suspendat carnetul pe 3 luni, am fost găsit cu 0,32 în aerul expirat și acum întrebarea mea este dacă trebuie să dau testul obligatoriu. Eu mai am câteva zile din pedeapsa care mi s-a pus și nu știu dacă trebuie să dau obligatoriu sau să stau liniștit și să îmi desăvârșesc pedeapsa dată fără abateri.

Aș dori, dacă se poate, să mă ajutați cu câteva informații/sfaturi la birou în cadrul unei întâlniri.

Vă mulțumesc!

 

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

În ceea ce privește stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați pe infracțiuni rutiere, în partea de sus a website-ului vă stă la dispoziție un număr de telefon pe care îl puteți apela. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În încheiere, vă invităm să citiți explicațiile noastre privind legislația, regăsite în rubrica articole de pe site, un proiect inedit la care lucrează o întreagă echipă de avocați.

De exemplu, puteți consulta o întrebare ce v-ar putea fi de folos  „Când pot da examenul de redobândire?„. Mai mult decât atât, în articolul „Prima abatere cu alcool la volan”  în care am arătat pas cu pas cum să te pregătești dacă ai dosar penal.

Lasă un răspuns

error: Articolul nu poate fi copiat, însă poate fi citit oricând, gratuit, pe platforma avoalcool.ro.